Conferinta AngioNET 27-29.02.2020

Conferinta AngioNET 27-29.02.2020

 

AngioNET - comunitatea stiintifica medicala de la cercetarea fundamentala la cercetarea clinica. Deciziile in echipa pentru confortul si siguranta pacientilor

AngioNET – Connecting scientifical health community

From fundamental to clinical research. Team Decisions for patients’ safety and confort

17 credite EMC  

 

Academia de Științe Medicale, instituţie publică naţională cu prestigiu academic în domeniul cercetării medicale şi farmaceutice cu o vechime de peste 80 ani,  derulează incepand cu anul 2015 proiectul „Dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare, dezvoltare și crearea de noi infrastructuri” cu o valoare totală de 112.389.702,00 lei, proiect dedicat afecţiunilor letale sau invalidante -  boli cardiovasculare și boli tumorale, prezentate în statisticile la nivel naţional şi internaţional ca fiind principalele cauze ale morbidităţii şi mortalităţii.

Conferinta reuneste personalitati ale medicinei romanesti in cadrul celor 6 sesiuni axate pe activitățile de cercetare clinică prin diagnostic imagistic și proceduri intervenționale în afecțiunile cardiovasculare, cerebro-vasculare; malformații în cardiologia pediatrică, anevrismele vaselor periferice, tumori digestive.

 Conferinta organizata in perioada 27-29.02.2020, Bucuresti va gazdui si prima intalnire a membrilor  clusterului AngioNET  infiintat in cadrul proiectului si care urmărește generarea, aplicarea de inițiative și activități legate de sănătate, promovarea şi încurajarea cooperării interdisciplinare între companii, organizații, universități şi entități publice având la bază rezultatele obținute în activitățile de cercetare aplicativă propuse prin prezentul proiect și transferul cunoștințelor  în vederea  creșterii competitivității economice în domeniul bolilor cardiovasculare și tumorilor digestive în România.

 Comitet Stiintific 

Prof. dr. Radu Deac

Prof.  dr. Irinel Popescu

Prof. dr. Dragos VINEREANU

Prof. dr. Mihai IONAC

Conf. dr. Catalin BADIU

Dr. Florina ANTOCHI

Dr. Bogdan Dorobat

Dr. Cristian Udroiu

Dr. Florin ORTAN

Dr. Anca SGLIMBEA

Dr. Pavel PLATON

Dr. Mugur GRASU

 

Detalii privind programul stiintific vor fi disponibile pe site-ul proiectului http://angionet.ro 

 

Formular de inscriere:

AngioNET - comunitatea științifică medicală de la cercetarea fundamentală la cercetarea clinică. Deciziile în echipă pentru confortul și siguranța pacienților

 

 Program FINAL Conferinta